Επίσημος Δικτυακός τόπος του ΕΠΑ.Λ. Σητείας
Η Σωστή Επιλογή

ΘΕΜΑ: «Κατάθεση Ατομικού Δελτίου Υγείας του μαθητή/τριας στο ΕΠΑ.Λ. Σητείας».

Το Α.Δ.Υ.Μ. προωθείται προς συμπλήρωση με την ευθύνη και τη φροντίδα των γονέων και κηδεμόνων των μαθητών/τριών, οι οποίοι ενεργούν σχετικά, συνοδεύοντας τα παιδιά σε επισκέψεις στους αρμόδιους ιατρούς και προσκομίζοντας το Βιβλιάριο Υγείας του Παιδιού καθώς και κάθε άλλο στοιχείο που πιστοποιεί την κατάσταση της υγείας τους.
Το Α.Δ.Υ.Μ. καταρτίζεται και συμπληρώνεται από ιατρούς των οικείων Μονάδων Υγείας του Πρωτοβάθμιου Εθνικού Δικτύου Υγείας (Κέντρα Υγείας, Πολυδύναμα Περιφερειακά ιατρεία κ.λπ.) ή των Εξωτερικών Ιατρείων των Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων ή των ιδιωτών ιατρών συμβεβλημένων με τον Εθνικό Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (Ε.Ο.Π.Υ.Υ.) ή τον αντίστοιχο ασφαλιστικό φορέα των γονέων και κηδεμόνων ή από ιδιώτες ιατρούς (χωρίς σύμβαση με ασφαλιστικά ταμεία).
Το συμπληρωμένο Α.Δ.Υ.Μ. κατατίθεται από τους γονείς/κηδεμόνες στη σχολική μονάδα φοίτησης του μαθητή/τριας.
Το Α.Δ.Υ.Μ. ισχύει για τρία (3) σχολικά έτη για τις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Το Α.Δ.Υ.Μ. κατατίθεται στην οικεία σχολική μονάδα ως δικαιολογητικό εγγραφής του μαθητή/τριας στην Α΄ Τάξη του Λυκείου.
Το Α.Δ.Υ.Μ. δύναται να κατατεθεί στην οικεία σχολική μονάδα το αργότερο έως το τέλος Σεπτεμβρίου των σχολικών ετών. Μετά τη λήξη ισχύος του Α.Δ.Υ.Μ., αυτό επιστρέφεται στον γονέα ή κηδεμόνα και αντικαθίσταται με το νέο, αντίστοιχο της περιόδου που απαιτείται η κατάθεση του. Σε περίπτωση μετεγγραφής του μαθητή/τριας το Α.Δ.Υ.Μ. εφόσον είναι σε ισχύ, συνοδεύει αυτόν στη νέα σχολική μονάδα.
Σε περιπτώσεις που μετά την κατάθεση του Α.Δ.Υ.Μ. επέρχεται μεταβολή της κατάστασης υγείας του μαθητή/τριας ή των παραγόντων κινδύνου, οι γονείς/κηδεμόνες υποχρεούνται να καταθέτουν άμεσα νέο, επικαιροποιημένο έντυπο Α.Δ.Υ.Μ. στη σχολική μονάδα φοίτησης.

– ΕΠΑ.Λ. Σητείας
Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Ανακοινώσεις

Νέες Συσκευές (Επισκέπτες) που έχουν δει τον ιστότοπο.

021684
Σημερινές Επισκέψεις : 2